Civieltechnisch projectleider


Oldenzaal (circa 32.000 inwoners) is de Glimlach van Twente. Een compacte en Bourgondische stad waar het fijn werken, wonen en leven is. Alles wat we doen en laten draagt bij aan het geluk van onze inwoners. Oldenzaal investeert in de toekomst! Oldenzaal moet een aantrekkelijke woonplaats zijn voor iedereen, een ondernemende stad waarin we verder werken aan een groen en gezond Oldenzaal.

Het domein Ruimte verzorgt het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, gemeentelijk gebouwen en de sportaccommodaties. Vanwege interne doorgroeimogelijkheden van onze projectleider zijn we binnen het team Realisatie op zoek naar een ervaren, zelfstandige en flexibele Civieltechnisch Projectleider (32-36 uur).

Pas jij bij Oldenzaal?

 

 

 • Ervaring met projectmatig werken in de civiele techniek
  - Oldenzaal is een stad in ontwikkeling; zowel in de binnenstad als in de woonwijken en op de bedrijfsterreinen. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de daadwerkelijke realisatie van de Oldenzaalse plannen
  - Je hebt aantoonbare (gemeentelijke) ervaring met projectmatig werken en weet hoe je projectteams moet aansturen
 • Samen denken, samen doen
  - In Oldenzaal werk je nooit alleen; planvorming, ontwikkelen en uitvoeren doe je samen met collega’s en externe partijen
  - Je werkt voor de stad Oldenzaal, dus ook samen met inwoners, instellingen en ondernemers. Je bent samenwerkingsgericht en omgevingssensitief
  - Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en adviseert daarover aan management en bestuur.
 • Creativiteit, overtuigingskracht en lef
  - Je staat voor kwaliteit en kunt dit overbrengen op collega’s, bestuur en derden
  - Jij denkt nét even anders; hierdoor kom je vaak tot nieuwe inzichten en oplossingen
  - Je hebt organisatietalent, financieel bewustzijn en kunt goed plannen
  - Je bent onderhandelingsvaardig en doelgericht
 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO richting civiele techniek of cultuurtechniek, met enkele jaren relevante werkervaring
  - Je ervaring elders neem je mee om in Oldenzaal weer verder te kunnen groeien.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een heleboel gezellige collega’s
  - Je gaat werken binnen het team Realisatie van Domein Ruimte
 • Jij werkt waar en wanneer het er toe doet
  - flexibele werktijden die passen bij eigentijds werken
 • En met je salaris zit het wel goed
  - afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij een salaris maximaal €4.494,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (functieschaal 10)
  - individueel keuzebudget van 17,05% met onder andere de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets.
 • Aanstelling voor de duur van 1 jaar, waarbij we de intentie hebben tot een langdurige samenwerking


Reageer dan uiterlijk 6 december 2021, via sollicitatie@oldenzaal.nl. Presenteer jezelf op de manier die past bij jou. De gesprekken staan gepland op maandag 13 december 2021.

Informatie

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Thijs te Riet, teamleider Realisatie, telefoonnummer 06 25 72 77 41.  Heb je vragen over de selectieprocedure? Neem dan contact op met P&O via het telefoonnummer (0541) 58 81 11.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst, waarbij interne kandidaten bij geschiktheid voorrang hebben. Een VOG-screening maakt onderdeel uit van de wervingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.