Corona

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie over het coronavirus en alle maatregelen. Voor de landelijke maatregelen kijkt u op de website van de Rijksoverheid. Met vragen kunt u ook terecht bij de Veelgestelde vragen en antwoorden van het RIVM of bellen met het landelijke publieksnummer 0800-1351. 

Gemeente, inwoners, ondernemers en organisaties trekken samen op om verspreiding van het coronavirus en de verdere gevolgen tegen te gaan. Kijk voor het laatste gemeentenieuws op ons nieuwsoverzicht.  

Grensverkeer

Er komen veel vragen over de aangescherpte coronamaatregelen die Duitsland heeft ingevoerd voor het grensverkeer. Op de website van de Veiligheidsregio Twente zijn de meest gestelde vragen en antwoorden op een rij gezet.

Corona: de maatregelen

De Nederlandse regering en gemeente Oldenzaal hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

Lees verder

Coronavaccinatie

Alle informatie over de vaccinatie tegen het coronavirus. 

Lees verder

Corona en dienstverlening

De gevolgen van corona voor onze gemeentelijke dienstverlening.

Lees verder

Corona en ondersteuning

De gemeente en sociale partners werken samen om ook in tijden van corona de (sociale) ondersteuning te bieden die inwoners nodig hebben.

Lees verder

Corona: wat moet ik doen?

Het coronavirus is er, maar wat kunt u nu het beste doen?

Lees verder

Ondernemen en corona

Hier vindt u een overzicht van landelijke maatregelen, maar ook wat de gemeente Oldenzaal voor ondernemers en ZZP’ers kan betekenen.

Lees verder

Corona: sport en cultuur

Zolang er coronamaatregelen gelden vindt u hier actuele informatie over sporten en cultuur in Oldenzaal.

Lees verder

Corona en veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over corona, onze dienstverlening, ondernemers, sociale ondersteuning en meer.

Lees verder