Derde editie Better Safe Than Sorry in De Grolsch Veste

19 juni 2023
Laatste nieuws in Oldenzaal

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert donderdag 29 juni de derde editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry’. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware. Slechts enkele voorbeelden. Better Safe Than Sorry is een congres voor ondernemers, hun onderneming en medewerker(s).

Slachtoffers aan het woord

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen ondernemers uit de veertien gemeenten van de veiligheidsregio Twente op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime.

De impact is groot, een slachtoffer uit het bedrijfsleven en burgemeester Sebastiaan van ’t Erve, met zijn gemeente Lochem ook slachtoffer, doen hun verhaal. Mats Dekker laat in luttele minuten zien hoe je een phishing mail in elkaar draait.

De Grolsch Veste Enschede

De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Op de site staat het complete programma. Het congres vindt plaats donderdag 29 juni 2023 in De Grolsch Veste, stadion van FC Twente in Enschede, inloop vanaf 16.30 uur.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking op het gebied van veiligheid in de provincies Gelderland en Overijssel. De editie in Enschede richt zich op ondernemers uit de veertien gemeenten in de Veiligheidsregio Twente. De twee eerdere edities hebben plaatsgevonden in de Vijverberg van De Graafschap en het Goffertstadion van N.E.C. Nijmegen. Van de laatste editie is op Youtube een aftermovie te zien.

Bron: Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Maak zelf online uw afspraak of bel telefoonnummer 14 0541 tijdens kantooruren.

Heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon (0541) 58 81 11 of 14 0541
WhatsApp 31 6 22 86 03 83
Adres Ganzenmarkt 1, 7571 CD Oldenzaal
Postadres Postbus 354, 7570 AJ Oldenzaal

Openingstijden stadhuis

Wij werken alleen op afspraak. Maak zelf online uw afspraak of bel telefoonnummer (0541) 58 81 11

Maandag 08.30 - 20.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Hoe beoordeelt u onze website?

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. 

Reactieformulier