Energieadvies

Wooncoach

Wilt u weten hoe u met eenvoudige maatregelen kunt besparen op uw energierekening? Bent u benieuwd of zonnepanelen iets voor u zijn of wilt u meer informatie over het isoleren van uw woning? Dan kan de WoonCoach van Duurzaam (t)huis Twente u helpen. De WoonCoaches zijn getrainde vrijwilligers die adviseren hoe u uw woning duurzamer en toekomstbestendig kunt maken. De WoonCoach komt op afspraak bij u thuis om te kijken hoe uw huis duurzamer kan worden door bijvoorbeeld vloerisolatie of isolerend glas.

De WoonCoach geeft een onafhankelijk en gratis energieadvies en kan u vrijblijvend wijzen op geschikte bedrijven uit de omgeving. Uiteraard bepaalt u zelf met welk bedrijf u in zee wilt gaan. In dit filmpje ziet u hoe zo’n gesprek in zijn werk gaat.  Op de website van Duurzaam Thuis Twente vindt u meer informatie en kunt u een afspraak maken. Dit kan ook telefonisch via telefoonnummer (088) 18 50 130. 
Let op! Vanwege het Coronavirus, leggen de wooncoaches vooralsnog bezoeken aan huis af. Waar mogelijk kunnen ze telefonisch adviseren. En indien nodig kan er op een later moment alsnog een huisbezoek ingepland worden.

Informatie energietransitie

Wilt u meer weten over wat er mogelijk is op het gebied van de energietransitie? Wilt u meer weten wat er kan op het gebied van energie- besparen en opwekken, welke initiatieven er bij u in de buurt en in Noordoost Twente zijn en hoe u hierin mee kunt doen? Kijk dan op www.energievannoordoosttwente.nl.