Energieadvies

Wooncoach

Wilt u weten hoe u met eenvoudige maatregelen kunt besparen op uw energierekening? Bent u benieuwd of zonnepanelen iets voor u zijn of wilt u meer informatie over het isoleren van uw woning? Dan kan de WoonCoach van Duurzaam (t)huis Twente u helpen. De WoonCoaches zijn getrainde vrijwilligers die adviseren hoe u uw woning duurzamer en toekomstbestendig kunt maken. De WoonCoach komt op afspraak bij u thuis om te kijken hoe uw huis duurzamer kan worden door bijvoorbeeld vloerisolatie of isolerend glas.

De WoonCoach geeft een onafhankelijk en gratis energieadvies en kan u vrijblijvend wijzen op geschikte bedrijven uit de omgeving. Uiteraard bepaalt u zelf met welk bedrijf u in zee wilt gaan. In dit filmpje ziet u hoe zo’n gesprek in zijn werk gaat.  Op de website van Duurzaam Thuis Twente vindt u meer informatie en kunt u een afspraak maken. Dit kan ook telefonisch via telefoonnummer (088) 18 50 130. 
Let op! Vanwege het Coronavirus, leggen de wooncoaches vooralsnog tot 6 april geen bezoeken aan huis af. Waar mogelijk kunnen ze telefonisch adviseren. En indien nodig kan er op een later moment alsnog een huisbezoek ingepland worden.

Informatie energietransitie

Wilt u meer weten over wat er mogelijk is op het gebied van de energietransitie? Wilt u meer weten wat er kan op het gebied van energie- besparen en opwekken, welke initiatieven er bij u in de buurt en in Noordoost Twente zijn en hoe u hierin mee kunt doen? Kijk dan op www.energievannoordoosttwente.nl.