Geld besparen?

Door beter gebruik te maken van regelingen, belastingen en toeslagen kunt u jaarlijks veel geld besparen. WBO Wonen, de Gemeente Oldenzaal en Impuls gebruiken hiervoor de VoorzieningenWijzer. De Voorzieningenwijzer is onafhankelijk en kent alle landelijke en lokale regelingen waar u misschien ook van kunt profiteren. Met de VoorzieningenWijzer kunt u ieder jaar wellicht veel geld besparen.

De medewerkers van Impuls Oldenzaal hebben goed in beeld op welke manier u geld kunt besparen. In een persoonlijk gesprek laten zij u zien hoe u kunt besparen én welke regelingen u kunt aanvragen in de gemeente Oldenzaal. Dat geldt voor gemeentelijke regelingen, toeslagen, zorgverzekering, energieleverancier of de aangifte inkomstenbelasting

Hoe werkt het?

 • STAP 1
  Een medewerker van Impuls Oldenzaal komt op afspraak bij u langs. Samen met u neemt deze medewerker uw papieren of administratie door. Natuurlijk gaat de medewerker vertrouwelijk met uw gegevens om.
   
 • STAP 2
  De medewerker van Impuls Oldenzaal verwerkt uw gegevens ter plekke in een speciaal computerprogramma. Dit programma berekent de oplossingen die het beste bij uw situatie passen. De besparingen kunnen flink oplopen!
   
 • STAP 3
  De medewerker helpt u met het doen van aanvragen of overstappen of maakt een vervolgafspraak met u. Ook kunt u voor verdere ondersteuning terecht bij het Sociaal Team Oldenzaal.

Afspraak maken?

De VoorzieningenWijzer is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Oldenzaal. Bel of mail voor een afspraak of meer informatie: