Gezocht: Stembureauleden

Op donderdag 6 juni vinden de verkiezingen plaats voor het Europees Parlement. We zijn op zoek naar enthousiaste stembureauleden voor die dag. Aansluitend aan de verkiezingen gaan we tellen. Aan de bezetting voegen we 2 tellers toe, zodat het niet al te laat wordt. Hopelijk kunnen we op u rekenen. U ontvangt een vergoeding voor uw inzet. Stembureauleden ontvangen 150,-  en tellers 45,- (deze bedragen worden wel belast).

Stembureauleden werken in 2 shifts. De ochtendploeg werkt van 7.00 tot 14.00 uur en keert om 21.00 uur terug om te tellen. De middagploeg werkt van 14.00 tot 21.00 uur en blijft aansluitend om te tellen. Tellers verwachten we om 21.00 uur. 

E-learning

Ter voorbereiding op de verkiezingsdag is het voor stembureauleden verplicht een e-learning te volgen en de bijbehorende test met goed gevolg af te leggen. Tellers nemen kort een instructie door.

Beschikbaarheid doorgeven

U kunt zich online opgevenexterne-link-icoon als stembureaulid. Klik op registreren en op volgende. U ontvangt een extra beveiligingscode via uw mobiele nummer om in te loggen.

Benoeming

Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij de stembureaus van de gemeente Oldenzaal verder indelen. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. We kunnen op voorhand niet garanderen dat iedereen ingedeeld wordt. Wel kunnen we u dan bij volgende verkiezingen opnieuw benaderen om te vragen naar uw beschikbaarheid.

Meer informatie is verkrijgbaar via verkiezingen@oldenzaal.nl of via 0541 58 81 11