Bouwkavels Hogenkampweg

Een vrijstaande woning met mogelijkheden voor een bedrijf aan huis, waarbij u zelf in overleg met de gemeente de breedte van uw kavel bepaalt. Deze unieke mogelijkheden hebben de kavels aan de Hogenkampweg u te bieden. De kavels liggen in het wijkpark tussen de Graven Es en De Thij met diverse voorzieningen. Er zijn goede langzaam verkeerroutes. De Hogenkampweg kenmerkt zich door de royale opzet en ruime woonmogelijkheden.

Voor meer informatie over bouwvoorschriften, maatvoering en bestemmingsplan bekijk het kavelkaartje.

Bekijk de interactieve kavelkaart

Aan de Hogenkampweg, de groene long tussen De Graven Es en De Thij, worden maximaal 22 kavels voor vrijstaande woningen (met de mogelijkheid voor bedrijvigheid aan huis) verkocht. Het gaat hierbij om kavels op maat. U kunt in overleg met de gemeente zelf aangeven welke breedte van de kavel u nodig heeft om uw droomplek te realiseren. De uitgifte start aan de zijde van de Hunenveldweg. Er wordt zoveel mogelijk aansluitend aan verkochte kavels uitgegeven.

Bekijk het kavelkaartje

Het winkelcentrum De Thij wordt vernieuwd. Ook kinderdagverblijven en scholen liggen in de buurt. De bereikbaarheid van de locatie is goed. Met de fiets bent u in 10 minuten in het centrum van Oldenzaal. De Griekenlandlaan zorgt voor een goede verbinding richting het centrum, de N342 en de A1.

Wanneer worden de kavels uitgegeven?

De uitgifte van de kavels is al van start gegaan. Eén kavel is inmiddels verkocht en de overige kavels zijn ofwel in optie of nog beschikbaar. Heeft u interesse in een bouwkavel? Kijk dan voor meer informatie op www.oldenzaal.nl/bouwkavels onder ‘Verkoop kavels’.

Houd hiervoor ons nieuws in de gaten.

Wilt u meer informatie over dit project? Dan kunt u contact opnemen met Cora Muijderman.