Jufferbeek Zuid

Jufferbeek Zuid is een bedrijventerrein, gelegen tussen de A1, de provinciale weg N342 en de spoorlijn Hengelo-Oldenzaal.

Bekijk Jufferbeek Zuid op kaart

Aan de A1, de provinciale weg N342 en de spoorlijn Hengelo-Oldenzaal is het bedrijventerrein Jufferbeek Zuid in uitgifte. Dit duurzame en hoogwaardige bedrijventerrein is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Het gehele terrein is bouwrijp en reeds in uitgifte. Jufferbeek Zuid heeft een parkachtige en groene uitstraling en is snel en eenvoudig te bereiken via de A1. Voor het bedrijventerrein is een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Dit plan bevat handvatten voor de uitstraling van bedrijven. Het geeft een goede indicatie van de gewenste situatie. 

Interesse en meer informatie

Accountmanager bedrijven Rob Olde Riekerink gaat graag persoonlijk met u in gesprek om de vestigingsmogelijkheden op de Jufferbeek Zuid met u door te nemen. Wij leveren kavels op maat en informeren u graag over de uitgifte op dit bedrijventerrein.

Rob Olde Riekerink
Telefoon 06 25 64 10 31
r.olderiekerink@oldenzaal.nl.

Op Jufferbeek Zuid is parkmanagement van toepassing. Neem voor vragen en/of informatie over parkmanagement contact op met Lisette Gilbers via 06 51 27 89 99 of door een e-mail te sturen naar: info@twenteparq.nl.