Bouwkavels Mandenmaker

Wilt u wonen omringd door groen, maar toch dichtbij voorzieningen zijn zoals scholen en supermarkten? Dan is bouwen aan de Mandenmaker in de wijk De Graven Es misschien wel iets voor u. Aan de uiterste rand van Oldenzaals jongste woonwijk worden zeven woningbouwkavels verkocht voor de bouw van vrijstaande woningen. Een unieke locatie!

Een vrijstaande woning, bijna aan de rand van de stad. De ruimtelijkheid van het buitengebied en toch alle voorzieningen van De Graven Es en De Thij binnen fietsafstand. Een geweldige kans om op een praktische, compacte kavel een unieke woning te bouwen. De Graven Es kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan woningtypes, de aanwezigheid van langzaam verkeerroutes en de goede bereikbaarheid.

Voor meer informatie over bouwvoorschriften, maatvoering en bestemmingsplan: bekijk het kavelkaartje.

Bekijk de kavelkaart


Aan de Mandenmaker, aan de rand van de gemeentegrens in de wijk De Graven Es, worden zeven woningbouwkavels verkocht voor de bouw van vrijstaande woningen. Een unieke kans om een woning te bouwen op een unieke plek. Zowel het buitengebied, als voorzieningen (scholen, winkels, gezondheidscentra) zijn vlakbij. Het gaat hierbij om 6 kavels van ca. 375 m² en 1 kavel van circa 492 m². Het is een perfecte locatie voor mensen die graag vrijaf wonen, maar toch binnen de bebouwde kom willen blijven. Zowel de Mandenmaker als de aangrenzende Griekenlandlaan vallen onder een 30-km zone, dus veilig en overzichtelijk. 

bouwkavels_mandenmaker_kaart03.jpg

De wijk heeft veel voorzieningen en is goed bereikbaar. In de directe nabijheid van het bouwplan bevinden zich winkelcentra, zowel op de Graven Es als op het vernieuwde winkelcentrum De Thij. Daarnaast hebben de wijken De Graven Es en De Thij eigen gezondheidscentra, kinderdagverblijven,  basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs. Deze liggen op een paar minuten fietsafstand. Het centrum van Oldenzaal en het station liggen op nog geen 15 minuten fietsen. Op enkele minuten lopen staan bushaltes richting het station en Almelo. Via de Griekenlandlaan zijn de N342, N343 en A1 in een paar minuten rijden bereikbaar.


De uitgifte van de bouwkavels heeft inmiddels plaatsgevonden waarbij alle kavels zijn toegewezen. Mocht een kandidaat afzien van de kavel, dan benaderen wij de eerstvolgende kandidaat op onze reservelijst.


Houd hiervoor ons nieuws in de gaten. En volg ons op:


Wilt u meer informatie over dit project? Dan kunt u contact opnemen met het team Grondzaken.