Doe mee en win een nieuwe voortuin!

Samen met @WBO Wonen en het Zone College organiseert de gemeente Oldenzaal een prijsvraag voor een nieuwe voortuin. Is jouw voortuin betegeld? Staan er bijna geen planten in? Zijn de tegels in de zomer loeiheet? Dan maak jij kans om één van de drie voortuinmetamorfoses te winnen!

De gemeente en WBO Wonen willen met deze actie stimuleren dat er steeds minder tegels in (voor)tuinen liggen. Een tuin vol met tegels laat geen regenwater door, waardoor het water niet in de grond trekt. Een verharde ondergrond van bijvoorbeeld steen of tegels blijft door de zon lang warm in de zomer, wat ervoor kan zorgen dat het ‘avonds onaangenaam warm blijft. Door het veranderende klimaat komen er in de toekomst steeds meer stortbuien en hittegolven. Door je tuin hierop aan te passen ben je hierop beter voorbereid. 

Meer informatie en inschrijven?

Kijk voor de spelregels op www.oldenzaal.nl/zelfdoeninhetgroen. Wie weet win je één van de drie tuinmetamorfoses. Dus doe mee! Inschrijven kan tot en met 21 juni. Het inschrijfformulier mag je mailen (info@oldenzaal.nl of info@wbowonen.nl), versturen via de post of langsbrengen bij WBO Wonen of de receptie in het stadhuis. Op 28 juni worden de winnaars bekend gemaakt.