Energiecafé op dinsdag 22 januari over binnenklimaat en luchtkwaliteit

14 januari 2019

Het Infopunt Duurzaamheid in Oldenzaal nodigt je uit voor het energiecafé op dinsdag 22 januari bij Ter Stege aan de Marktstraat 1 van 19:00 uur tot 21:30 uur. De thema’s van die avond zijn het binnenklimaat en de luchtkwaliteit in jouw woning. Het programma bestaat uit diverse presentaties van deskundigen. Ook zijn er stands van Kip Installatietechniek, Schulte Energie & Techniek, bouwbedrijf Poorthuis, ClimaRad en ETS Isolatie B.V. om je te oriënteren op de mogelijkheden. Duurzaamheidspecialist Klaas Bakker is aanwezig om advies te geven over de thema’s die worden besproken deze avond.

Deskundigen aan het woord

Wooncoach Eggy Voorneman trapt om 19:30 uur af en vertelt over de verschillende mogelijkheden. De GGD gaat daarna wat vertellen over het belang van een goede luchtkwaliteit in woningen. Ralph Liedenbaum en Rolf-Jan Hans van ClimaRad spreken over warmteterugwinning. Heb je nog vragen over deze avond? Dan kun je contact opnemen met Silke Germs van het Infopunt Duurzaamheid. Dit kan via telefoonnummer (0541) 53 86 50 of silke@duurzaamoldenzaal.nl

Voor een energieneutraler Oldenzaal!

De gemeente Oldenzaal wil samen met haar inwoners Oldenzaal energieneutraler maken. Door je woning beter te isoleren help je hier aan mee en zorg je voor zowel een beter binnen- als buitenklimaat! Om inwoners hierover goed in te lichten organiseert het Infopunt Duurzaamheid vier keer per jaar een energiecafé. Inwoners horen van experts wat er mogelijk is om hun woning energieneutraler te maken en kunnen bij hen terecht voor vragen.

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.