Gemeente Oldenzaal start met digitaal subsidieloket Vindsubsidies

09 oktober 2018

De gemeente Oldenzaal wil haar dienstverlening rondom subsidieverstrekking optimaliseren. Daarom start de gemeente een pilot met een digitaal subsidieloket genaamd Vindsubsidies. Vindsubsidies is een online database met beschikbare subsidies en fondsen op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau.

Met behulp van Vindsubsidies kunnen Oldenzaalse ondernemers, stichtingen en verenigingen op zoek naar subsidies en fondsen op allerlei terreinen, van duurzaamheid tot kunst en cultuur. Deze subsidies en fondsen staan volledig los van de gemeentelijke subsidieverstrekking.

Financiering voor activiteiten of projecten

Aan de hand van Vindsubsidies faciliteert de gemeente Oldenzaal ondernemers, stichtingen en verenigingen bij het zoeken naar (alternatieve) financiering voor activiteiten of projecten. Het loket wordt ontsloten via de website van de gemeente Oldenzaal: www.oldenzaal.nl/subsidies. Aan het gebruik van het loket zijn geen kosten verbonden. Wel is het noodzakelijk om eerst een account aan te maken.

Vanaf 15 oktober

Het digitaal subsidieloket Vindsubsidies is beschikbaar vanaf 15 oktober. De pilot heeft een looptijd van een jaar. Na afloop volgt een evaluatie.