Gemeente Oldenzaal verlengt cateringcontract met De Werkwijzer

07 november 2018

Vanaf 1 januari 2013 exploiteert De Werkwijzer op een succesvolle manier het bedrijfsrestaurant in het stadhuis. Beide partijen zijn erg tevreden over de samenwerking. De Werkwijzer is een Oldenzaals leerwerkbedrijf dat zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het contract dat in 2013 voor de gemeentelijke catering is aangegaan, is onlangs opnieuw verlengd voor een jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden met iets lekkers bij de koffie, gemaakt door de medewerkers van de Werkwijzer.

De gemeente Oldenzaal en De Werkwijzer zijn tevreden over de samenwerking. Burgemeester Theo Schouten: “Het is prachtig om te zien dat de medewerkers van de Werkwijzer iedere dag met zoveel plezier en zorg de lunch en vergaderingen in ons bedrijfsrestaurant verzorgen. Van beide kanten klikt de samenwerking en we kunnen dus spreken van een win-win situatie: de medewerkers van de Werkwijzer doen praktijkervaring op en onze medewerkers kunnen dagelijks genieten van een goede, gezonde lunch.”

In de samenleving

De Werkwijzer biedt dagbesteding en arbeidstraining binnen eigen projecten. De  projecten van de Werkwijzer staan middel in de samenleving. Bijvoorbeeld  de Stationsrestauratie, de samenwerking met sportcentrum Vondersweijde of Service in de Stad. Ook biedt de Werkwijzer “ondersteuning zelfstandig leven”, deze begeleiding richt zich op het wonen.