Het college van B&W bij jouw bedrijf op bezoek?

17 mei 2017

Ondernemers hebben ondermeer te maken met de gemeente als het gaat om vergunningen, groen, belastingen, bedrijfsgrond, bestemmingsplannen, verkeer, duurzaamheid en veiligheid. De gemeente vindt het belangrijk dat het ondernemersklimaat in Oldenzaal goed is. Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid en een economisch gunstig en leefbare stad.

Betrokkenheid

Om een goed beeld te houden van wat er speelt bij de Oldenzaalse bedrijven bezoekt het college regelmatig ondernemers. Zo blijven zij op de hoogte van trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen en horen uit de eerste hand wat beslissingen van de gemeente kunnen betekenen voor ondernemers. Dit vormt zeer waardevolle input.

Interesse?

Heb je een interessant product, een unieke bedrijfsfilosofie of bijzondere plannen en zou je dit graag delen met het college, dan horen we het graag. Ook als je het om een andere reden zou waarderen om het college van B&W te ontvangen, neem dan contact met ons op. Dan gaan we samen in gesprek over de mogelijkheden. Normaal gesproken duurt het bezoek 1,5 uur en bestaat het uit een gesprek en een rondgang door het bedrijf of een presentatie. Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie en voor berichtgeving op social media (Facebook / Twitter / Instagram @StadOldenzaal) achteraf, omdat we trots zijn op onze ondernemers en dat graag willen uitdragen.

Je kunt je interesse aangeven bij onze accountmanager bedrijven Rob Olde Riekerink, e-mail r.olderiekerink@oldenzaal.nl