Inloopbijeenkomst kaveluitgifte Stakenbeek 3 juli

19 juni 2018

In september geeft de gemeente opnieuw kavels uit voor woongebied Stakenbeek. Wil jij straks wonen in een groene omgeving aan de rand van het centrum? Kom dan voor meer informatie naar de inloopbijeenkomst op dinsdag 3 juli van 17.00 tot 20.00 in de hal van het stadhuis.

Aanbod kavels

De gemeente biedt bij deze uitgifte 13 kavels aan voor vrijstaande woningen. Hiervoor is gekozen, omdat bij de eerste uitgifte veel vraag was naar kavels voor vrijstaande woningen variërend van grootte. De kavels liggen tussen De Spinner/ De Scheerder en de Roveniusstraat/ Helmichstraat.

Aanbod projectontwikkelaars

Net als bij de eerste uitgifte geeft de gemeente ook kavels uit aan projectontwikkelaars. In deze fase gaat het om een rij van  6 woningen aan de Bisschop Balderikstraat en (maximaal) 10 woningen aan De Wever en De Snijder. Via een prijsvraag worden de ontwikkelaars gekozen. De verwachting is dat in het derde kwartaal van dit jaar bekend is welke projectontwikkelaar de woningen daadwerkelijk gaat bouwen. Ook WBO Wonen gaat een aantal huurwoningen realiseren.

Informatie kavels

Wil je meer informatie over de ligging van de kavels? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op 3 juli.  Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom. Om 17.00 uur en om 19.00 uur worden de plannen kort voor alle aanwezigen gepresenteerd. Ook wordt tijdens deze inloopbijeenkomst informatie gegeven over gasloos bouwen en andere duurzame ontwikkelingen.

Lees meer op: www.oldenzaal.nl/stakenbeek

sfeerimpressie stakenbeek