Jeugd Oldenzaal naar FC Twente

16 februari 2018

Op zaterdag 17 maart kunnen de kinderen die afgelopen jaar hebben meegedaan aan BoesCoolFit of BoesCoolTuur naar een wedstrijd van FC Twente. Met medewerking van de club zijn er 1500 kaarten beschikbaar gesteld voor de wedstrijd tegen Willem II. FC Twente trainer Gertjan Verbeek: “FC Twente vindt bewegen belangrijk voor jong en oud en wil de sportende jeugd van Oldenzaal belonen voor hun inzet het afgelopen jaar. En natuurlijk kan het eerste elftal de aanmoedigingen van al deze Oldenzaalse kinderen goed gebruiken!” 

Voorzitter Bennie Nordkamp van BoesCoolFit: “De Oldenzaalse basisschooljeugd heeft het afgelopen jaar massaal kennis gemaakt met het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuurmogelijkheden in Oldenzaal. Geweldig dat er zoveel kinderen samen bewegen en ontdekken. Ik ben de uitdaging met sportwethouder Rob Christenhusz aangegaan om meer dan 1.250 aanmeldingen te krijgen voor BoesCoolFit en BoesCoolTuur en dat is gelukt! Leuk is daarnaast dat het overgrote deel van de BoesCoolTuur-deelnemers ook heeft meegedaan met BoesCoolFit.” Christenhusz en Nordkamp gingen vervolgens - want dat was de afspraak - in overleg met FC Twente en kwamen tot dit initiatief.

Aanmelden

De 1.250 deelnemers van BoesCoolFit en BoesCoolTuur krijgen komende week een uitnodiging. Kinderen hebben meegedaan, maar die zich tussentijds hebben ingeschreven - en daardoor wellicht geen uitnodiging ontvangen - kunnen zich opgeven voor dit uitje door een e-mail te sturen naar info@boescoolfit.nl met naam, leeftijd, naam begeleider en aan welke cursus ze hebben deelgenomen. Er worden zo’n 30 bussen ingezet om de kinderen en hun begeleiders te vervoeren van en naar Enschede. Vertrek is bij het Outdoor Challenge Park op het Hulsbeek. De wedstrijd start om 18.30 uur.

Samenloop voor hoop

Aan het uitstapje zijn geen kosten verbonden voor de deelnemers. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de Samenloop voor Hoop in Oldenzaal die op 22-23 juni plaats vindt in Oldenzaal. Doel van de loop is de ondersteuning van het werk van het KWF.

Foto FCT-BoesCooLFit.jpg