Kom naar het Energiecafé op dinsdag 9 oktober!

03 oktober 2018

De gemeente Oldenzaal wil samen met haar inwoners Oldenzaal energieneutraler maken. Onder andere door minder energie te verbruiken en meer energie op te wekken uit hernieuwbare energiebronnen, zoals wind, zon, aard- of restwarmte.

Om inwoners hier meer over te vertellen organiseert het Infopunt Duurzaamheid vier keer per jaar een energiecafé. Inwoners horen van experts wat er allemaal mogelijk is om hun woning energieneutraler te maken en kunnen bij hen terecht voor vragen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Het Infopunt Duurzaamheid nodigt je van harte uit voor het energiecafé over gehouden op dinsdag 9 oktober van 19:00 uur tot 21:00 uur, bij Ter Stege aan de Marktstraat 1 in Oldenzaal. Het programma van dinsdag 9 oktober bestaat uit diverse presentaties van deskundigen. Ook zijn er stands aanwezig waar je advies kunt inwinnen over verschillende duurzaamheidsthema’s.

Een wooncoach trapt om 19:30 uur af en vertelt je meer over de ‘kleinere’ maatregelen en de gedragsverandering die daarvoor nodig is. ETS Isolatie B.V. deelt met jou zijn kennis over isoleren. Boeskoolstroom, een lokale energiecoöperatie, sluit de avond af.  Aansluitend is er een mogelijkheid om na te praten en te discussiëren. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Silke Germs van het Infopunt Duurzaamheid. Dit kan via telefoonnummer (0541) 53 86 50 of

silke@duurzaamoldenzaal.nl