Lokale Veteranendag op zaterdag 9 september 2017

03 augustus 2017

Op zaterdag 9 september 2017 vindt in Oldenzaal de lokale Veteranendag plaats. Tijdens deze dag wil de gemeente alle Oldenzaalse veteranen bedanken voor hun werk in dienst van de vrede, nu en in het verleden. De Veteranendag bestaat uit een besloten programma voor genodigden (van 13.30 uur tot 15.30 uur) en een open en informeel programma voor geïnteresseerde inwoners uit Oldenzaal (van 15.30-17.00 uur).

In de week vóór Veteranendag en op de dag zelf vindt in de hal van het stadhuis de tentoonstelling ‘Veteranen, ingezet voor de vrede’ plaats. Verder staan tijdens de lokale Veteranendag vier legervoertuigen voor het stadhuis.  Bezoekers kunnen ook met een legervoertuig op de foto. In het stadhuis vertellen veteranen over hun ervaringen.

Alle veteranen die geregistreerd staan bij het Veteraneninstituut hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Bent u veteraan en wilt u de Veteranendag bijwonen maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u zich tot uiterlijk 15 augustus 2017 aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@oldenzaal.nl onder vermelding van ‘Veteranendag Oldenzaal’ en met opgave van het aantal personen (volwassenen en kinderen). Als u veteraan bent en zich nog niet heeft aangemeld bij het Veteraneninstituut, dan kunt u dat alsnog doen via veteraneninstituut.nl. Ook kunt u zich als veteraan aanmelden voor de Facebook-pagina Veteranen Oldenzaal.

Uitnodiging Veteranendag 2017