Netwerkcafé voor starters en zzp’ers in Oldenzaal op 17 juni

21 mei 2019

Op 17 juni organiseren ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) en de gemeente Oldenzaal het netwerkcafé voor starters en zzp’ers van 19.00 – 21.30 uur bij het bedrijf Cube, Sint Plechelmusplein 5 in Oldenzaal. Het netwerkcafé is de plek waar starters en zzp’ers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen. 

Wethouder Evelien Zinkweg van de gemeente Oldenzaal verzorgt de opening. Job Keupink, CEO en oprichter van Cub, deelt zijn ondernemersverhaal. Er is een korte kennismaking met ROZ en het online platform voor Twentse starters www.startenintwente.nl. Op StarteninTwente.nl vinden starters alle informatie en tools die ze nodig hebben. En komen ze in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters heel interessant, maar ook voor ondernemers.

Kennis kunnen de starters en zzp’ers ook opdoen in één van de twee powersessies naar keuze: Marketingkaarten of Pitchen, beide door ROZ. Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl die helpt te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij klanten. In de sessie ‘Pitchen’ krijgen de deelnemers tips voor een overtuigende pitch. Met een goede pitch maak je een goede eerste indruk en zorg je ervoor dat mensen precies weten waarvoor ze bij jou moeten zijn.

Uiteraard is er na het programma volop gelegenheid om te netwerken met andere starters en zzp’ers en in gesprek te gaan met ROZ en de gemeente.

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 13 juni bij ROZ via www.rozgroep.nl/oldenzaal, info@rozgroep.nl of 074 241 5100.

Dit netwerkcafé wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel