Save the date, Oldenzaalse ondernemers! 30 oktober 2018

12 oktober 2018

Samen willen we het onzichtbare zichtbaar maken. Daarom organiseert de gemeente Oldenzaal op dinsdag 30 oktober de bijeenkomst Ondernemers Alert. Het doel is om ondernemers en pandeigenaren bewust te maken van ondermijnende criminaliteit en om de meldingsbereidheid te vergroten.

 

Ondermijning - de vermenging van de onderwereld met de bovenwereld – tast de veiligheid en leefbaarheid van de stad aan en kan schade opleveren voor ondernemers. Het is dus van groot belang dat ondernemers zich bewust worden van de risico’s die ze lopen door deze steeds verder oprukkende vorm van criminaliteit. De gemeente vindt het belangrijk om zoveel mogelijk Oldenzaalse ondernemers hierover te informeren.

 

Hoe herken je ondermijning als ondernemer en wat kun je doen als je ermee te maken krijgt? Op deze vragen krijg je tijdens de bijeenkomst een antwoord.

 

Datum: dinsdag 30 oktober 2018

Tijd: 18.30 uur opening door burgemeester Theo Schouten (inloop vanaf 18.00 uur)

Locatie: Platvoet Beveiligingssystemen B.V. - Lübeckstraat 12 Oldenzaal

Aanmelden: aanmelden@oldenzaal.nl (kan tot 21 oktober)

 

Aansluitend op het informatieve programma staan er soep en broodjes klaar en is er volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige experts en informeel van gedachten te wisselen.

 

Ondernemers Alert wordt georganiseerd in samenwerking met PVO (Platform Veilig Ondernemen) en het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) en met medewerking van MKB Midden, het Openbaar Ministerie en IKT Oldenzaal.