Trouwplannen? Dit zijn de nieuwe Babsen van Oldenzaal

17 juli 2018

Jeroen van der Sanden, Malou Basse-Kotter, Sandra Wilms-Sprakel, Serhan Aksu en Saskia Lucassen-Zwarteveen zijn de nieuwe Babsen (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand) van Oldenzaal.  Zij zijn gekozen uit maar liefst 50 enthousiaste kandidaten die hebben gereageerd op de vacature van 20 februari 2018.

Een huwelijksvoltrekking is een bijzonder moment in iemands leven. Vorig jaar zijn er zo’n 130 huwelijke gesloten in Oldenzaal. Als Babs doe je er alles aan om dit moment onvergetelijk te maken. Het selecteren van de juiste kandidaten was dan ook niet eenvoudig. Burgemeester Theo Schouten: “We hebben gezocht naar enthousiaste kandidaten die makkelijk contact  leggen en beschikken over een groot inlevingsvermogen. Iemand die een aansprekende toespraak kan houden die aansluit bij de beleving van het bruidspaar. De vijf gekozen kandidaten voldeden aan het profiel en hebben allemaal een proeftoespraak gehouden. En ik heb begrepen dat deze indrukwekkend waren. We hebben alle vertrouwen in deze nieuwe trouwambtenaren”.

Negen trouwambtenaren in totaal
In totaal heeft de gemeente Oldenzaal nu negen trouwambtenaren. Naast de vijf nieuwe kandidaten zijn dit Annie Punte, Emmy Polman, Marloes Caunter-Pool en Marieke Minnegal.

Voorste rij v.l.n.r.: Serhan Aksu (nieuw), Marloes Caunter-Pool, Malou Basse-Kotter (nieuw), Emmie Polman
Achterste rij v.l.n.r.: Annie Punte, Jeroen van der Sande (nieuw), Saskia Lucassen-Zwarteveen (nieuw), Sandra Wilms-Sprakel (nieuw) en Marieke Minnegal.

Meer info over onze Babsen