Twente organiseert SMART Fietstelweek

06 september 2018

De gezamenlijke Twentse gemeenten organiseren dit jaar van 17 tot en met 23 september de SMART Fietstelweek. Aan fietsers in de regio wordt gevraagd om in de derde week van september met de SMART-app hun fietsritten te registreren. Zo willen gemeenten in kaart brengen hoeveel en waar er in de regio gefietst wordt. Dit is nodig om fietsvoorzieningen te verbeteren en te zorgen dat Twente nog meer een fietsregio wordt. De in Twente ontwikkelde SMART-app wordt gebruikt voor de registratie van ritten. Door gebruik van deze app ontstaat meer inzicht in het aantal fietsbewegingen in Twente. Persoonlijke informatie wordt niet zichtbaar. Daarmee is de privacy van gebruikers gewaarborgd.  De data is alleen bedoeld om de gemeenten te helpen in het doorontwikkelen van Twente als fietsregio.

Winst voor iedereen!

Voor elke gemaakte fietsrit of wandeltocht sparen SMART-app gebruikers één punt per kilometer. Deze punten zijn via de SMART-appshop te verzilveren bij lokale ondernemers. Gebruikers van de SMART-app krijgen tijdens de Fietstelweek nog eens een extra bonus voor elke dag dat zij op de fiets stappen. Wie tijdens de Fietstelweek minimaal 5 dagen fietst, maakt bovendien kans op een unieke ballonvaart!

Download de app en doe mee!

Download nu de app SMART in Twente en doe ook mee! De SMART-app is beschikbaar voor zowel Android als iOS via www.smartintwente.nl.

smart_fiets_edit.jpg