Werkzaamheden bedrijventerrein Hazewinkel

21 juni 2018

In opdracht van de gemeente Oldenzaal voert de Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) onderhoudswerkzaamheden uit binnen de gemeente Oldenzaal. Onderdeel van deze werkzaamheden is het uitvoeren van asfaltonderhoud op bedrijventerrein Hazewinkel. TWW gaat aan het werk in de Kelvinstraat, Münsterstraat en de Hazewinkelweg. De deklaag van het asfalt wordt op een aantal plekken gerepareerd en voorzien van een levensduur verlengende vloeistof (Pentack).

De werkzaamheden stonden al eerder gepland, maar door slechte weersomstandigheden zijn de werkzaamheden toen uitgesteld. Wanneer het weer het toelaat, worden de werkzaamheden vrijdag 22 juni uitgevoerd. De werkzaamheden duren naar verwachting één nacht. TWW begint overdag (vanaf 7.00 uur) met het reinigen van het wegdek ter voorbereiding op de werkzaamheden. Hiervan ondervindt het verkeer geen hinder. De herstelwerkzaamheden zullen starten vanaf 19.00 uur en zijn naar verwachting zaterdag 23 juni om 7.00 uur gereed. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tijdens de herstelwerkzaamheden worden de wegen op 22 juni 2018 ter plaatse van de werkzaamheden afgesloten en is de straat niet bereikbaar (vanaf 19.00 uur). Overdag is de straat open en zijn de bedrijven bereikbaar. De Hazewinkelweg blijft altijd bereikbaar, weggebruikers worden door verkeersregelaars om het werkvak heen geleid. Tijdens de werkzaamheden blijft te allen tijde één kruising (Hazewinkelweg-Zutphenstraat of Hazewinkelweg-Deventerstraat) richting het bedrijventerrein langs de A1 beschikbaar.

 

Kaartje hazewinkel