Bedrijventerreinen

Oldenzaal kent diverse bedrijventerreinen. De meeste bedrijventerreinen liggen aan de zuidkant van Oldenzaal, nabij de A1 of de Rijksweg N342, de Eektestraat en de Enschedesestraat. Bedrijventerrein De Essen vormt een uitzondering. Dit bedrijventerrein ligt tussen woonwijk De Essen en de Rijksweg N342. Op twee bedrijventerreinen zijn nog bedrijfskavels beschikbaar: Jufferbeek Zuid en Hazewinkel Noord-West.

Klik op de kaart voor meer informatie.

afbeeling_bedrijventerreinen_kaart

Elsmors

Bedrijventerrein Elsmors heeft een oppervlakte van circa 3 ha netto en is gelegen aan de A1.

Lees verder

De Essen

Bedrijventerrein De Essen heeft een oppervlakte van circa 4,5 ha netto en ligt vlakbij de provinciale weg.

Lees verder

Hanzepoort

Bedrijventerrein Hanzepoort (circa 25 ha netto) is direct gelegen aan de A1. Er zijn door de ligging vooral transportbedrijven gevestigd.

Lees verder

Hazewinkel Zuid-West

Hazewinkel Zuid-West (circa 20 ha netto) sluit aan op bedrijventerrein Eekte Hazewinkel. Veel aandacht gaat uit naar de beeldkwaliteit.

Lees verder

Jufferbeek Zuid

Jufferbeek Zuid is een bedrijventerrein, gelegen tussen de A1, de provinciale weg N342 en de spoorlijn Hengelo-Oldenzaal. Er zijn nog diverse bedrijfskavels beschikbaar. Interessant voor u?

Lees verder

Over ’t Spoor

Over ’t Spoor is het oudste bedrijventerrein van de gemeente Oldenzaal. Het terrein valt onder het plan ‘Stationspark Oldenzaal Centraal’.

Lees verder

Uitbreiding Hazewinkel

Uitbreiding Hazewinkel (circa 10 ha netto) ligt tussen Hazewinkel Zuid-West en Eekte-Hazewinkel en is voor reguliere bedrijvigheid.

Lees verder