Onderzoek voor ondernemers: Is Oldenzaal de MKB-vriendelijkste gemeente?

25 juli 2018

Bent u als ondernemer tevreden over onze dienstverlening? Uw mening telt! Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan het onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Hiervoor kunt u een digitale vragenlijst invullen. Dit kost slechts vijf minuten.

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare binnensteden, voor welvaart, enz. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten of wij op de goede weg zitten of welke onderdelen van ons beleid verbeterd kunnen worden. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente. Tegelijkertijd dingen wij mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’ Een titel die de gemeente Oldenzaal met ere wil dragen. Dat betekent immers dat ons ondernemersklimaat op orde is.

Doe mee!

Vul de vragenlijst in via deze link

Vragenlijst MKB-vriendelijkste gemeente

De antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Vragen?

Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Vragen? Neem contact op met Rob Olde Riekerink, accountmanager Bedrijven, 06 25 64 10 31, of e-mail r.olderiekerink@oldenzaal.nl