Projectoverzicht

 • Verbetering verkeersveiligheid Schapendijk

  Er wordt al geruime tijd aangegeven dat er op de Schapendijk regelmatig te hard wordt gereden. De situatie wordt als onveilig ervaren. De komende maanden organiseert de gemeente, in samenwerking met direct omwonenden en Veilig Verkeer Nederland, een tweetal bijeenkomsten waarin de mogelijke verbeteringen voor de straat bedacht zullen worden. De focus van deze verbeteringen ligt niet alleen op fysieke maatregelen maar ook op het verbeteren van het rijgedrag. 

   

  Lees verder
 • Jufferbeek Zuid, fase 2

  Jufferbeek Zuid is een bedrijventerrein, gelegen tussen de A1, de provinciale weg N342 en de spoorlijn Hengelo-Oldenzaal. Het terrein is opgedeeld in twee deelgebieden. Het eerste deelgebied is al bouwrijp en wordt uitgegeven aan bedrijven. Door de toenemende vraag van gronden voor industrie is de ontwikkeling van fase 2 belangrijk.    

  Lees verder
 • In den Vijfhoek

  De eigenaren van In den Vijfhoek, Unibail Rodamco en WBO Wonen, hebben samen met de gemeente schetsplannen opgesteld voor de revitalisering van het winkelcentrum In den Vijfhoek.

  Lees verder
 • Actieprogramma Binnenstad Oldenzaal

  Om goede initiatieven te stimuleren heeft de gemeente het Actieprogramma Binnenstad Oldenzaal in het leven geroepen. U kunt voor uw idee een subsidiebijdrage van ons krijgen. Pak deze kans!

  Lees verder
 • Groote Markt

  De Groote Markt is de huiskamer van Oldenzaal. Om nog beter en meer gebruik van de Groote Markt te kunnen maken, wordt de Groote Markt opnieuw ingericht.

  Lees verder