StadsNoabers

StadsNoabers is een samenwerkingsverband waarin vertegenwoordigers van de St. Ondernemersfonds Binnenstad Oldenzaal (SOBO), Vastgoed, Horeca, evenementenorganisaties, MKB, Cultuur, Tourist Info, WBO Wonen en de gemeente Oldenzaal de handen in één geslagen hebben. Vanuit onze inspirerende werkplaats in de Grootestraat, willen wij samen met inwoners en ondernemers de komende jaren werken aan de toekomst van de binnenstad van Oldenzaal.

De werkplaats aan de Grootestraat 35 is ook de plek waar de StadsNoabers in 2017 al meerdere keren een inspirerend Stadscafé hebben georganiseerd. Tijdens een Stadscafé worden ideeën, kracht en inspiratie gebundeld om van Oldenzaal een nog mooiere stad te maken. Hier zijn al veel mooie initiatieven ontstaan! Heeft u een goed initiatief voor de binnenstad? Dan hoort onze procesmanager binnenstad Mirjan Klok dit graag! Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 28 53 62 48 en m.klok@oldenzaal.nl.  Krystle is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Wilt u meer informatie of heeft u een goed initiatief voor de binnenstad? Neemt dan contact op met Mirjan Klok, de procesmanager binnenstad! Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 28 53 62 48 en m.klok@oldenzaal.nl. Mirjan werkt elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in de werkplaats van de StadsNoabers aan de Grootestraat.

Meer informatie leest u op de website van StadsNoabers.