StadsNoabers

StadsNoabers is een samenwerkingsverband waarin vertegenwoordigers van de St. Ondernemersfonds Binnenstad Oldenzaal (SOBO), Vastgoed, Horeca, evenementenorganisaties, MKB, Cultuur, Tourist Info, WBO Wonen en de gemeente Oldenzaal de handen in één geslagen hebben. Vanuit onze inspirerende werkplaats in de Grootestraat, willen wij samen met inwoners en ondernemers de komende jaren werken aan de toekomst van de binnenstad van Oldenzaal.

De werkplaats aan de Grootestraat 35 is ook de plek waar de StadsNoabers in 2017 al meerdere keren een inspirerend Stadscafé hebben georganiseerd. Tijdens een Stadscafé worden ideeën, kracht en inspiratie gebundeld om van Oldenzaal een nog mooiere stad te maken. Hier zijn al veel mooie initiatieven ontstaan! Heeft u een goed initiatief voor de binnenstad? Dan hoort onze binnenstadsmanager Krystle Hemken dit graag! Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-11605439 en k.hemken@oldenzaalpromotie.nl.  Krystle is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze werkplaats aan de Grootestraat.

Facebooksite Binnenstadsmanager https://www.facebook.com/binnenstadsmanageroldenzaal/

Facebooksite Stadsnoabers Oldenzaal https://www.facebook.com/StadsNoabers/

Twitter Stadsnoabers https://twitter.com/search?q=stadsnoabers&src=typd

 

Wilt u meer informatie of heeft u een goed initiatief voor de binnenstad? Neemt dan contact op met de binnenstadmanager! Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-11605439 en k.hemken@oldenzaalpromotie.nl. Krystle werkt elke maandag, donderdag en vrijdag. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in de werkplaats van de StadsNoabers aan de Grootestraat.

Meer informatie leest u op de website van Stadsnoabers.