traffic iconWerkzaamheden Nachtegaalstraat

Wat gaat er gebeuren?

Vanaf 21 september gaan we aan de slag aan de Nachtegaalstraat. We gaan het riool vervangen en de straat reconstrueren. Hiervoor is een schetsontwerp gemaakt, dit ontwerp is onderaan deze pagina te vinden.

Wat betekent dit voor mij?

Het ontwerp van de herinrichting wijkt niet veel af van de huidige inrichting. We hebben goed gekeken naar mogelijkheden om het parkeren, de veiligheid en groenvoorzieningen te verbeteren. Vanwege de beperkte ruimte zijn er slechts beperkte mogelijkheden om aanpassingen door te voeren op deze vlakken.

Als blijkt dat het nodig is een kleine groep bewoners extra te informeren dan gebeurt dat door de aannemer met een brief in de desbetreffende brievenbus.

Planning

Vanaf midden september start aannemer Lansink Wegenbouw uit Saasveld met het nieuwe riool en de rijbaan. Het project vindt plaats vanaf maandag 21 september tot en met vrijdag 3 november. Dit is opgesplitst in 2 fases.

Fase 1: 21 september tot en met 20 oktober 
Nachtegaalstraat, gedeelte Stakenkamplaan tot Stakenbeek

Fase 2: 16 oktober tot en met 3 november
Nachtegaalstraat, kant Stakenbeek

Wilt u meer informatie over dit project?

Heeft u vragen over deze brief, dan kunt u contact opnemen met Jurriaan Mollink, projectleider Nachtegaalstraat, telefoon (0541) 58 81 11 of per e-mail naar jurriaan.mollink@oldenzaal.nl