Debbie Kruidenier

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (Babs)


Een huwelijk of partnerschap? Gefeliciteerd!

Een ceremonie met een persoonlijk verhaal waar jullie jezelf in herkennen, waarbij gelachen mag worden of een traan mag worden weggepinkt, dat is mijn bijdrage tijdens jullie huwelijksvoltrekking. Ik vind het heel bijzonder dat ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand deel uit mag maken van jullie huwelijksdag. De trouwdag is de dag waarop jullie in het huwelijk treden of je partnerschap laat registreren in aanwezigheid van getuigen, naasten en vrienden.  

Mijn inbreng is erop gericht om na het kennismakingsgesprek een verhaal te maken over jullie. Ieder paar is uniek en zo is mijn verhaal over jullie dat ook. Tijdens mijn verhaal maak ik graag gebruik van leuke opmerkingen, bijzondere gebeurtenissen in jullie levens of natuurlijk romantische anekdotes.

Ik ben heel gelukkig samen met Michel, we hebben een gezellig en sociaal leven samen met onze twee (puber) kinderen en niet vergeten de teckels Kees en Flip. Wanneer er iets feestelijks georganiseerd kan worden, ben ik als een vis in het water. Een mooie nieuwe herinnering maken is dan altijd het doel. Laat dit nu eens precies zo zijn voor jullie; samen maken we jullie allermooiste herinnering waar!

Debby Kruidenier