Bezoek Oldenzaal

Oldenzaal is de Glimlach van Twente! Onze bruisende en Bourgondische stad met circa 32.000 inwoners is een prachtige plek in het Twentse landschap waar je naar hartenlust kunt werken, wonen en leven. Een inspirerende stad met een rijke historie. Ontdek Oldenzaal en laat je verrassen! Ga naar uitinoldenzaal.nlexterne-link-icoon voor meer informatie.

Evenementen

Regelmatig worden er in en rond Oldenzaal evenementen georganiseerd die het bezoeken waard zijn. Bekijk voor meer informatie de evenementenkalender op Tourist Info Oldenzaal externe-link-icoon.

Organiseert u zelf een evenement of activiteit? Kijk dan op de pagina Evenement organiseren, vergunning of melding of u een vergunning nodig heeft.

Overnachten

Oldenzaal heeft een ruime keuze aan accommodaties. Wilt u in Oldenzaal overnachten in een hotel of bed & breakfast? Kijk voor de mogelijkheden om te overnachten op Overnachten - Tourist Info Oldenzaalexterne-link-icoon.

Winkelen

Zin om te shoppen? Oldenzaal heeft een knus en gezellig centrum met vele leuke winkelstraatjes. Ook heeft Oldenzaal twee winkelcentra waar je bij minder goed weer gezellig overdekt kunt winkelen. En tussendoor of na het winkelen even heerlijk uitblazen bij een van de gezellige horecagelegenheden. De Groote Markt verandert bij mooi weer in één groot terras, waar het goed verpozen is. Meer weten over het winkelaanbod? Kijk dan op Winkelen - Tourist Info Oldenzaalexterne-link-icoon.

Markten

Twee keer per week is er een warenmarkt op de Groote Markt. U kunt hier terecht voor onder andere groente, fruit, vis, kruiden, brood en kaas.

De warenmarkt vindt plaats op maandag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.