Emmie Polman

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (Babs)


Hallo aanstaand Bruidspaar!

Mijn naam is Emmie Polman, sinds 1971 getrouwd met Bert en wij zijn de trotse ouders en grootouders van een zoon, dochter en 4 kleindochters. Als BABS vind ik het een eer om jullie huwelijk te mogen voltrekken en van jullie huwelijksceremonie iets moois en persoonlijks te maken, zodat deze speciale dag voor jullie nog specialer wordt. Samen met jullie als bruidspaar probeer ik mijn toespraak zo persoonlijk mogelijk te maken.

Dus……ruimte voor jullie eigen inbreng en wensen. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal en we gaan terug naar jullie ontmoeting. Welke belangrijke en mooie gebeurtenissen hebben er toe geleid dat jullie nu gaan trouwen. Humor, gelach, emoties, liefdevolle herinneringen, jullie kunnen er op rekenen dat ik van datgene wat jullie mij vertellen een mooie toespraak maak, waarin familie en vrienden jullie zullen herkennen.

Sinds 1996 ben ik BABS van de gemeente Oldenzaal, maar na al die jaren is nog steeds ieder huwelijk voor mij weer helemaal nieuw en heel bijzonder. Het blijft prachtig werk om voor twee verliefde mensen het huwelijk te voltrekken. Twee mensen gelukkig te zien. En dat is ook wat ik wil als ik jullie huwelijk voltrek. Bijdragen aan een blijde en feestelijke dag. Ik wens jullie veel succes en plezier met alle voorbereidingen en hoop jullie als toekomstig bruidspaar thuis te mogen bezoeken om samen invulling te geven aan DE DAG…….

Emmie Polman