Financiele ondersteuning voor ondernemers

Ondersteuning voor zelfstandigen

Zijn de inkomsten uit uw bedrijf (tijdelijk) niet meer voldoende om de noodzakelijke kosten te betalen? Verkeert uw bedrijf in financiële problemen en loopt het voortbestaan van uw bedrijf gevaar? Wellicht komt u in aanmerking voor Bbz. Bbz staat voor Besluit bijstandverlening zelfstandigen en kent twee mogelijkheden: een inkomensaanvulling en kredietmogelijkheid. ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) voert deze regeling uit voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek, zo ook voor Oldenzaal.

Meer info over de (financiële) mogelijkheden van ROZ voor ondernemers.


ROZ biedt ook gespecialiseerde schuldhulpverlening in opdracht van de gemeente Oldenzaal wanneer uw onderneming ernstige financiële problemen heeft. De adviseurs begeleiden u bij het afwikkelen van de schulden. Zij helpen de oorzaken in kaart te brengen, proberen regelingen te treffen met schuldeisers en een faillissement te voorkomen. Samen met u zoeken zij naar oplossingen.

Lees meer info over schuldhulpverlening door ROZ.


Heeft u financiële problemen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ROZ. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. U kunt ook het contactformulier via de website van het ROZ invullen. 

Contactgegevens:

  • ROZ, Ondernemerscentrum H164
  • Enschedesestraat 164 7552 CL Hengelo
  • Telefoon (074) 241 51 00
  • Email info@rozgroep.nl