Financiële ondersteuning voor ondernemers

Zijn de inkomsten uit uw bedrijf (tijdelijk) niet meer voldoende om de noodzakelijke kosten te betalen? Verkeert uw bedrijf in financiële problemen en loopt het voortbestaan van uw bedrijf gevaar? Wellicht komt u in aanmerking voor Bbz. Bbz staat voor Besluit bijstandverlening zelfstandigen en kent twee mogelijkheden: een inkomensaanvulling en kredietmogelijkheid. ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) voert deze regeling uit voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek, zo ook voor Oldenzaal.

Meer info over de (financiële) mogelijkheden van ROZ voor ondernemersexterne-link-icoon.

Schuldhulpverlening voor ondernemers 

ROZ biedt ook gespecialiseerde schuldhulpverlening in opdracht van de gemeente Oldenzaal wanneer uw onderneming ernstige financiële problemen heeft. De adviseurs begeleiden u bij het afwikkelen van de schulden. Zij helpen de oorzaken in kaart te brengen, proberen regelingen te treffen met schuldeisers en een faillissement te voorkomen. Samen met u zoeken zij naar oplossingen.

Contact met ROZ

Heeft u financiële problemen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ROZ. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. U kunt ook het contactformulier via de website van het ROZexterne-link-icoon invullen. 

Contactgegevens:

ROZ, Ondernemerscentrum H164
Enschedesestraat 164 7552 CL Hengelo
Telefoon (074) 241 51 00
Email info@rozgroep.nl

ROZ