Hans Visser

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (Babs)


De trouwceremonie is het belangrijkste deel van jullie trouwdag. Op deze dag wil je, nee moet alles perfect zijn! De ceremonie, de locatie en het liefst met een fijn zonnetje erbij! Een opsomming van jullie levensloop en zoetsappige verhalen dragen daar zeker niet aan bij! Een persoonlijke, humorvolle en originele speech tijdens de ceremonie maakt het verschil en zorgt ervoor dat iedereen geniet. Het zou voor mij een grote eer zijn, als ik dat voor jullie mag verzorgen.

Mijn naam is Hans Visser, geboren in Apeldoorn en in 2011 voor de liefde verhuist naar het mooie Twente. In 2012 ben ik getrouwd met mijn lieve stoere Roelof. Naast mijn functie als Babs ben ik rijinstructeur bij een grote bekende rijschool in de regio. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen en mountainbiken, ben ik gek op stedentrips of ontspan ik graag in de sauna.

Elk huwelijk is uniek en ik besteed er veel tijd en aandacht aan om jullie te leren kennen, jullie persoonlijke verhaal te horen om daar een warme, liefdevolle en oprechte speech van te maken. Vertel me jullie wensen, en ik ga ermee aan de slag! Samen vieren we de liefde en maken we er een onvergetelijke dag van, waar nog lang over gesproken wordt!

Dus ik zeg nu al ‘Ja, ik wil!’ En wat is daarop jullie antwoord……?

Hans Visser