Innovatiehub Oldenzaal

Innovatiehub Oldenzaalexterne-link-icoon is de plek waar bedrijven samenwerken om jong talent in de regio te behouden. Deze unieke samenwerking zorgt namelijk voor de ontwikkeling van innovatieve bedrijfsinitiatieven en biedt jonge professionals een uitdagende stageplek dicht bij huis.

Wat is de Innovatiehub?

Innovatiehub Oldenzaal is er voor Oldenzaalse bedrijven. Al ruim 3 jaar is de Innovatiehub actief en is al een succes gebleken voor de bedrijven.  De stagiaires hebben een extra onafhankelijk contactpersoon door de gezamenlijke Hubmanager. Zij bouwen een netwerk op door gezamenlijke Hub activiteiten. Ook gaan ze op bezoek bij de verschillende bedrijven en doen mee aan trainingen, over bijvoorbeeld presenteren of communicatie. De Hubmanager geeft ondersteuning aan de bedrijven en de studenten bij het uitvoeren van stageopdrachtenexterne-link-icoon.

Interessant voor bedrijven


Als Oldenzaals bedrijf heeft u veel voordelen om aangesloten te zijn bij de Innovatiehub! Het zorgt voor een constantere stroom van stagiaires bij de bedrijven, beter contact met hogescholen, universiteiten  en studieverenigingen. De selectieprocedure wordt geregeld, in overleg met de bedrijven, door de Hubmanager. Daarnaast ondersteunt de Hubmanager ook stage werkbegeleiders. Dit alles neemt veel werk uit handen van de aangesloten Hubbedrijven. Op dit moment zijn AEMICS, Contict, Denko ICT en ROSEN Europe al bij de Hub aangesloten. Wilt u voor uw bedrijf meer informatie externe-link-icoonover de Hub-deelname, neem dan contact op met de Hubmanager!

Ook als u op zoek bent naar een stage kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: 0541 217012  
E-mail: info@innovatiehuboldenzaal.nl

Innovatiehub Oldenzaal