Leden van de jeugdraad

De leden van de jeugdraad stellen zich voor.

Monique Liet - Voorzitter van de Jeugdraad Oldenzaal

Monique Liet (Voorzitter)

Hoi! Ik ben Monique Liet, ik ben 16 jaar. Ik zit in 4HAVO van het TCC Lyceum. Ik woon op de graven-es in Oldenzaal. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zeilen, dansen en muziek te maken. Ik zit sinds een tijdje bij de Jeugdraad, ook ben ik de voorzitter. Ik hoop samen met de gehele raad meer bereik te halen en leuke projecten te gaan doen voor de jeugd. Kan jij ons daarbij helpen met een tof idee? Of heb je een vraag? Dan kun je altijd mailen naar mij of de andere leden!

Mail met Monique

Max Wegdam - Secretaris Jeugdraad

Max Wegdam (Secretaris)

Hoi, ik ben Max Wegdam. Ik ben 14 jaar oud en woon in Oldenzaal. Ik zit al bijna 2 jaar bij de Jeugdraad Oldenzaal. Ook ben ik sinds kort secretaris. Ik zit bij de jeugdraad om mijn mening en die van de jeugd te vertegenwoordigen. Op dit moment zit ik in klas 3A5 van Twents Carmel College Lyceumstraat. Mijn hobby's zijn judo en karten. 

Mail met Max

Olivier Zwijnenberg - Penningmeester Jeugdraad

Olivier Zwijnenberg (Penningmeester)

Hoi ik ben Olivier Zwijnenberg, 15 jaar oud, woon in Oldenzaal en ik zit op het Twents Carmel College Lyceumstraat. Ik zit daar in 4 HAVO en doe het vakkenpakket E&M. Ik zit ook op voetbal bij Z.v.v. De Esch in de JO17-1. Dat is vooral mijn hobby en ik doe ook graag dingen met mijn vrienden. ik zit al sinds ongeveer eind 2020 bij de jeugdraad. Ik heb nu ook een rol in het bestuur als penningmeester. 

Mail met Olivier

Milan Slim - lid Jeugdraad

Milan Slim

Hey allemaal.
Ik ben Milan Slim, ik ben 16 jaar en zit nu in 4 HAVO bij Twents Carmel College, locatie Lyceumstraat. Mijn hobby is gitaar spelen en gamen met vrienden. Ik zit al sinds de oprichting van de jeugdraad in 2017 bij deze leuke groep, ik ben bij de jeugdraad gekomen omdat mij het erg leuk leek om de jeugd in Oldenzaal een stem te geven. 

 

Pepijn Velthuis - lid Jeugdraad

Pepijn Velthuis

Mijn naam is Pepijn Velthuis. Ik ben zestien jaar oud. Momenteel volg ik een HAVO-opleiding op het Twents Carmel College. Mijn interesses liggen voornamelijk bij politiek en (nationale) geschiedenis. Ik ben lid geworden van de jeugdraad omdat ik een positieve bijdrage wil kunnen leveren aan onze mooie stad!

 

Cas Vrijkotte - lid Jeugdraad

Cas Vrijkotte

Hallo, ik ben Cas en ik ben momenteel 14 jaar oud (over 1 maand wordt i 15). Ik kom uit Oldenzaal en heb daar ook mijn hele leven gewoond. Voor de rest zit ik op het TCC Lyceumstraat en op het moment op theater en daar heb ik plezier in. Ik hoop ook dat ik ook veel ideeën kan opbrengen bij de jeugdraad en die natuurlijk ook uitvoeren, en ik vind het ook leuk om met elkaar gewoon te zitten en kletsen over ideeën. Ik hoop dat jullie mij nu beter hebben leren kennen. 

 

Friso van den Top - lid Jeugdraad

Friso van den Top

Ik ben Friso van den Top, ik ben 15 jaar en woon in Oldenzaal met mijn ouders en mijn 2 broertjes. Ik zit op het Lyceum in 4 VWO. Mijn hobby's zijn voetbal en piano spelen. Ik voetbal bij Quick'20, waar we een paar keer per week met het team een beetje voetballen. We spelen niet hoog, maar dat doet er niet toe. Het is namelijk altijd wel gezellig. In het weekend spreek ik vaak af met mijn vrienden. We maken veel mee. er is altijd wel wat te doen.