Marloes Caunter-Pool

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (Babs)


Het leven is de liefde waard!

Ik heb iets met de liefde. Altijd al gehad. Als klein meisje oefende ik dagelijks op het tekenen van een volmaakt hartje en spaarde ik ‘Liefde is…’ plaatjes. Toen ik in 2013 BABS werd bij de Gemeente Oldenzaal, wist ik het dan ook zeker: dit is een blijvertje!

Ondanks het tekenen van ál die hartjes sta ik met beide benen op de grond ;-) Dus kiezen jullie mij als trouwambtenaar, dan beloof ik jullie een verhaal dat bij jullie past, in een luchtig jasje gestoken, met een lach en misschien een traan, zoals dat bij het leven hoort. Om dat te kunnen doen, neem ik graag een avond de tijd om jullie verhaal te horen. Wie je bent, wat je doet en waar je vandaan komt maken voor mij hierin geen enkel verschil.

Naast mijn functie als BABS, ben ik gelukkig getrouwd met Carlo, trotse moeder van Charlie en Sebastiaan en werk ik als coach bij een organisatieontwikkelaar. In mijn vrije tijd zit ik op mijn wielrenner, sta ik op de tennisbaan, luister ik heel graag naar muziek, schrijf en fotografeer ik en ben ik verslaafd aan drop!

Marloes Caunter-Pool