Sandra Wilms

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (Babs)


Jullie grote dag komt eraan. Wat mooi om jullie liefde te bezegelen. Alvast gefeliciteerd! Om ervoor te zorgen dat het allemaal goed verloopt en jullie ook wettig aan elkaar verbonden worden, zijn jullie nu op zoek naar een trouwambtenaar.

Mijn naam is Sandra Wilms. Sinds 1990 ben ik getrouwd met Erwin en zijn wij gelukkige ouders van een dochter (1996) en een zoon (1998). Bij de gemeente Oldenzaal ben ik vanaf 2010 werkzaam op het bestuurssecretariaat.

Voor een kennismakingsgesprek kom ik graag bij jullie langs en kijken we terug op wat jullie samenbracht en samen bindt. Uiteraard bespreken we dan alle wensen die jullie hebben om dit belangrijke moment de stijl en inhoud te geven die jullie voor ogen staat. Ieder huwelijk is uniek, aan de hand van ons gesprek zal ik dan ook een persoonlijke en bijzondere speech schrijven. Het blijft telkens weer een uitdaging om samen met het bruidspaar van de huwelijkssluiting een feest te maken. Ik vind het dan ook heel bijzonder dat zij mij een glimp willen geven van hun leven en verheug me elke keer weer op deze samenwerking.

Mijn wens is dat het de mooiste dag van je leven mag worden, maar bovenal een goede start voor jullie huwelijk!

Sandra Wilms