Saskia Lucassen-Zwarteveen

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (Babs)


Niets is hoopvoller dan de liefde!

Ik beschouw het dan ook als een grote eer om jullie in de echt te mogen verbinden. Het leven maakt soms onverwachte wendingen en wat is dan mooier om samen deze uitdagingen aan te gaan? Of het nu gaat om jonge liefde, oude liefde, hervonden liefde of een tweede grote liefde. Elk huwelijk is uniek en heeft zijn eigen verhaal.

Mijn naam is Saskia Lucassen-Zwarteveen, getrouwd en trotse moeder van onze tweeling Tom en Max. Naast mijn functie als BABS ben ik werkzaam als vestigingsmanager bij Humankind. Op 20 juni 2018 ben ik beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en ik vind het iedere keer weer een feestje om een bruidspaar in de echt te mogen verbinden.

Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, gaan we tijdens een persoonlijk gesprek de leuke, warme, lieve, grappige maar ook soms gênante momenten die jullie samen hebben meegemaakt bespreken. Maar met respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral hoe jullie ze willen hebben benoemd op deze dag. Ik creëer een onvergetelijk verhaal, waarin liefde en emotie worden gecombineerd met humor. Een verhaal met veel herkenning.

Jullie persoonlijke wensen zijn uiteraard belangrijk. Daarom hebben we nog regelmatig mailcontact zodat het ook echt ‘jullie verhaal’ wordt. Een feest om nooit te vergeten! Heel veel plezier gewenst met de voorbereidingen van jullie belangrijke en onvergetelijke dag. Ik kom als jullie BABS graag bij jullie thuis om samen de huwelijksceremonie voor te bereiden.

We maken er samen iets waardevols van!
Saskia Lucassen-Zwarteveen