Aannemersbedrijf Segerink B.V. ontving de gouden erepenning

27 november 2023
Laatste nieuws in Oldenzaal, Ondernemen

Afgelopen vrijdag reikte burgemeester Patrick Welman de gouden erepenning met bijbehorende oorkonde uit aan het Oldenzaalse Aannemersbedrijf Segerink B.V. De uitreiking vond plaats tijdens de jubileumviering ter ere van het 100 jarig bestaan van het bedrijf. 

De gouden erepenning kan door het college van B&W worden toegekend aan personen, verenigingen of stichtingen. Als blijk van waardering en respect voor de grote verdiensten voor de Oldenzaalse gemeenschap. 

Aannemersbedrijf Segerink is al 100 jaar een begrip in Oldenzaal en omstreken. Zij bevinden zich aan de Tankenbergstraat 1 te Oldenzaal, de locatie waar het bedrijf 100 jaar geleden begonnen is. Het familiebedrijf werd vanaf het begin af aan gewaardeerd door het afleveren van gedegen en kwalitatief vakmanschap. Door de jaren heen is het een solide bedrijf geworden dat opvalt door bescheidenheid, bestand is tegen veranderende (markt)omstandigheden en professioneel genoeg is om hierop te reageren.

Door voortdurende verruiming van kennis en vakmanschap, ook op het gebied van duurzaamheid, kon zij al vele projecten afronden. Zij is een complete speler geworden als het neerkomt op: nieuwbouw, verbouw, restauratie, reparatie en onderhoud. Daarnaast weet het bedrijf zich te onderscheiden door het bouwen van bedrijfshallen voor Nederlandse ondernemers die zich in Duitsland willen vestigen. In Duitsland gelden andere regels en wetten. Aannemersbedrijf Segerink weet als geen ander de weg en neemt het hele traject, van het maken van de bouwtekening, het aanvragen van de bouwvergunning tot de uiteindelijke bouw, voor haar rekening.