Werken bij gemeente Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal is een actieve, betrokken werkgever met de focus op samenwerken. Onze organisatie is met recht een platte te noemen die op veel verschillende vlakken betrokken is bij de Oldenzaalse samenleving. Met ruim driehonderd collega’s staan we dagelijks voor onze inwoners klaar op het gebied van publieke ruimte, sociale zaken en dienstverlening. Als werkgever stimuleren we eigen initiatief en ambitie. Dit alles doen we met een knipoog en natuurlijk… met een glimlach!

We werken samen voor Oldenzaal

Dit doen we door goed naar elkaar te luisteren. We gaan uit van elkaars vakmanschap en hebben vertrouwen in elkaar. We zijn een transparante organisatie met een open aanspreekcultuur en komen onze afspraken na. Er is bij ons een gezellige sfeer, waarbij we oog hebben voor elkaar. Als het nodig is, dan zetten we een stapje extra.

Binnen onze organisatie mag je zijn wie je bent. Ook is er ruimte voor initiatief, creatieve ideeën en krijg je kansen. En als het niet in één keer goed gaat, dan leren we daarvan. Kenmerkend voor onze organisatie in de regio is dat wij veel samenwerken. Tegelijkertijd waaien we niet met alle winden mee. We zijn trots op wat we samen bereiken voor de stad Oldenzaal.

Ook werken in Oldenzaal?

Bekijk de redenen om te werken bij de gemeente Oldenzaalexterne-link-icoon of lees bijzondere verhalen van collega’s.

Dit is werken bij de gemeente Oldenzaal!

Om deze video te bekijken gaat u akkoord gaan met de voorwaarden en privacybeleid van Youtube.

Vacatures

Bekijk het actuele overzicht van alle vacatures op dit moment.