Gezond de Avond4daagse lopen

21 mei 2024
Laatste nieuws in Oldenzaal

Gezond beweegfestijn

De Avond4daagse is een leuk en gezond beweegfestijn. Dit jaar dragen we daar aan bij door de eerste 50 deelnemers een bidon te geven. We zorgen ook voor lekker fris water voor onderweg. U vindt ons op dinsdag 21 mei van 18:00 uur tot 19.30 uur - met de stand ‘De Gezonde Toekomst’ - bij de muziekkoepel in Zuid Berghuizen langs de looproute. Wilt u meer weten over alle activiteiten voor een Gezonde Toekomst? Kom dan vrijblijvend even langs!

De Gezonde Toekomst via de lokale JOGG-aanpak

De lokale JOGG-aanpak staat voor het blijvend verbinden van alle lokale activiteiten en partijen die zich inzetten voor een gezonde leefstijl van kinderen en jongeren. Denk aan Trommel zonder Rommel (gezonde lunchbox op het basisonderwijs) acties voor de rookvrije generatie, gemeentepils en de Leefstijlquiz. 

Over JOGG-gemeente Oldenzaal

In onze gemeente streven wij naar meer jongeren op gezond gewicht. Dit realiseren wij via de JOGG-aanpak. Onder deze paraplu werken publieke en private partijen structureel en integraal samen en richten wij ons op omgevingen waar jongeren veel verblijven. Lees meer over onze lokale aanpak op www.jogg.nl.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de JOGG-regisseur Roderik Akkerman, tel: 06 34 45 51 84 of stuur een e-mail naar: r.akkerman@oldenzaal.nl