Inloopspreekuur: Openbaar Vervoer

06 februari 2024
Laatste nieuws in Oldenzaal

In de winter zijn de dagen korter en is het eerder donker. Als u liever niet in de auto stapt wanneer het begint te schemeren of al donker is, kan het openbaar vervoer een oplossing bieden. OV-ambassadeurs staan klaar om u hierbij te helpen. Ook als u andere vragen heeft over het gebruik van het ov of al een tijdje niet meer met bus of trein heeft gereisd. 

Stel uw vragen tijdens een inloopspreekuur 

Tijdens maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties geven OV-ambassadeurs advies en tips over reizen met de bus of trein. Ze helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen, en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. Door het zelf te ervaren, zult u merken dat het meevalt! Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum, of een ziekenhuiscontrole, reizen met het openbaar vervoer wordt dan geen probleem meer.

Op een rijtje.... 

Datum:               dinsdag 20 februari 2024  
Tijd:                     14.00 – 15.30 uur
Locatie:              Sociaal cultureel centrum Willemien,  Wilhelminastraat 5, Oldenzaal

Telefonische spreekuren  en meer info

Als u de voorkeur geeft aan telefonisch contact met een OV-ambassadeur, neem dan gerust contact op tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zijn elke werkdag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt hen bereiken op 038 – 303 70 10 op de volgende momenten:
Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten kunt u terecht op de website 'Ervaar het OV'externe-link-icoon