Oldenzaal2040

Hoe willen we wonen, werken en leven in het Oldenzaal van 2040? Vliegende auto’s, veel meer groen, 60.000 inwoners... Van alles is mogelijk, maar hoe zien Oldenzalers de stad in 2040? 

Al jullie inbreng van de afgelopen maanden is verwerkt. De toekomstvisie Oldenzaal 2040 is af. Zaterdag 22 juni 2024 is de visie in De Vijfhoek gelanceerd. Aan ons nu om samen deze visie levend te houden de komende jaren! Dat gaan we op verschillende manieren doen. Wordt vervolgd! 

Heb jij goede ideeën om deze visie levend te houden? Dan horen we graag van je! Mail naar oldenzaal2040@oldenzaal.nl

Onderaan deze pagina is de toekomstvisie en een korte weergave van de visie te downloaden. Daarnaast zie je hieronder in de video een samenvatting van alles wat is opgehaald. 

Oldenzaal 2040 - toekomstvisie van Oldenzaal

Om deze video te bekijken gaat u akkoord gaan met de voorwaarden en privacybeleid van Youtube.

Oldenzaal 2040 - toekomstvisie van Oldenzaal

Wat doen we en waarom?

In een wereld die steeds verandert, is het van groot belang om vooruit te kijken. De gemeente Oldenzaal en de gemeenteraad vinden het belangrijk om samen met de stad na te denken over de toekomst van Oldenzaal. 

Oldenzaal 2040 is het kompas dat helpt om de stad in de komende jaren zo goed mogelijk in te richten voor iedereen. Het is de basis voor beleid en het helpt de gemeente in het maken van keuzes. Maar het is ook een visie die door iedere organisatie, vereniging en elk bedrijf in Oldenzaal gebruikt kan worden als basis voor toekomstig beleid. 

Jouw inbreng, jouw Oldenzaal

Met deze slogan zijn we de stad in gegaan. De inbreng voor de toekomstvisie komt vanuit onze inwoners en onze partners, zoals verenigingen, scholen, ondernemers en maatschappelijke organisaties. De gemeente heeft geholpen bij het organiseren van bijeenkomsten en heeft op diverse manieren bijgedragen om de ideeën van Oldenzaal te verzamelen. De gemeente heeft alle inbreng verzameld en verwerkt in de toekomstvisie Oldenzaal 2040.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen of wilt u iets kwijt? Stuur dan een mail naar oldenzaal2040@oldenzaal.nl of neem een kijkje op de website Oldenzaal 2040externe-link-icoon