Projectoverzicht

 • De Stadstuinen

  In 2016 is gestart met de voorbereidingen voor de herinrichting van de Stadstuinen. Dit zijn de tuinen van het Palthehuis, de tuin van Soer en de tuin rondom de Bombazijn.

  Lees verder
 • Crematorium begraafplaats

   De komst en bouw van een crematorium kent in Oldenzaal een lange geschiedenis. Nu de bouw vordert en naar verwachting najaar 2018 in gebruik genomen wordt, is ook de inrichting van het openbare terrein aan de beurt.

  Lees verder
 • Rijbaanverdubbeling provinciale rondweg

  De rijbaan van de Provinciale Rondweg (N342), het gedeelte vanaf de Hengelosestraat tot de af- en toerit A1 (afslag 32) wordt in 2018 verdubbeld. Ook zal er een verkeerlichtinstallatie op de kruising Jufferbeek zuid en de N342 worden geplaatst. 

  Lees verder
 • In den Vijfhoek

  De eigenaren van In den Vijfhoek, Unibail Rodamco en WBO Wonen, hebben samen met de gemeente schetsplannen opgesteld voor de revitalisering van het winkelcentrum In den Vijfhoek.

  Lees verder
 • StadsNoabers

  StadsNoabers is een samenwerkingsverband waarin vertegenwoordigers van de St. Ondernemersfonds Binnenstad Oldenzaal (SOBO), Vastgoed, Horeca, evenementenorganisaties, MKB, Cultuur, Tourist Info, WBO Wonen en de gemeente Oldenzaal de handen in één geslagen hebben. Vanuit onze inspirerende werkplaats in de Grootestraat, willen wij samen met inwoners en ondernemers de komende jaren werken aan de toekomst van de binnenstad van Oldenzaal.

  Lees verder
 • Verbetering verkeersveiligheid Schapendijk

  Er wordt al geruime tijd aangegeven dat er op de Schapendijk regelmatig te hard wordt gereden. De situatie wordt als onveilig ervaren. De komende maanden organiseert de gemeente, in samenwerking met direct omwonenden en Veilig Verkeer Nederland, een tweetal bijeenkomsten waarin de mogelijke verbeteringen voor de straat bedacht zullen worden. De focus van deze verbeteringen ligt niet alleen op fysieke maatregelen maar ook op het verbeteren van het rijgedrag. 

   

  Lees verder