Binnenstad

Projecten in de binnenstad en binnenstadsmonitor

De binnenstad vormt het hart van Oldenzaal. Een levendige binnenstad maakt Oldenzaal aantrekkelijk voor bewoners én bezoekers. Zo’n aantrekkelijke, vitale binnenstad met interessante winkels, evenementen en culturele activiteiten maak je samen. Als ondernemers, gemeente, inwoners, verhuurders van panden, organisatoren van evenementen en culturele organisaties samenwerken krijgen we meer voor elkaar en gaat het hart van Oldenzaal nog harder kloppen.

Kaart binnenstadsprojecten

Bekijk de kaart met de actuele binnenstadsprojectenexterne-link-icoon.

Binnenstadsmonitor

Naast een overzichtskaart voor de binnenstadsprojecten is er een binnenstadsmonitor: een interactief dashboard waarop de ontwikkelingen rondom de Oldenzaalse binnenstad staan weergeven. Belangrijke thema’s in de monitor zijn bezoekersaantallen en druktebeelden, winkels en horeca, leegstand, vastgoed, werkgelegenheid en demografie (inwoners). Voor elk thema zijn actuele cijfers beschikbaar en staan de cijfers ten opzichte van eerdere jaren weergeven.

Bekijk de Binnenstadsmonitor Oldenzaalexterne-link-icoon

Overzicht projecten

Hieronder leest u alle projecten in de binnenstad van Oldenzaal. Voor meer informatie klikt u op de naam van het project.

Contact

Heeft u een vraag over of idee voor de binnenstad? Neem dan contact op via info@oldenzaal.nl.