Bekendmakingen

Weten wat er speelt en gaat gebeuren in uw buurt

Een wegafsluiting, een verbouwing, plannen voor een buurtfeest, een boomkap: het zijn voorbeelden van maatregelen of initiatieven waar een vergunning voor moet worden aangevraagd of waarvoor een melding moet worden gedaan. Voor u als inwoner kan het handig zijn om te weten welke vergunningen zijn ingediend en welke zijn verleend. Via onderstaande link kunt u direct naar een overzicht van alle bekendmakingen. U hoeft alleen uw postcode en de grootte van het zoekgebied aan te geven. Eventueel kunt u ook een zoekterm invullen als u naar een specifiek type vergunning zoekt. Zo weet u direct wat er zoal speelt of gaat gebeuren in uw wijk, buurt of straat.

> Naar alle bekendmakingen

E-mailnotificatie

Wilt u direct een notificatie in uw mail ontvangen zodra er een bekendmaking in uw postcode is gepubliceerd? Op de website van de overheid kunt u zich hiervoor inschrijven!

Bekendmakingen afgelopen 7 dagen

Wilt u weten welke aanvragen voor vergunningen zijn ingediend of welke vergunningen zijn verleend de afgelopen 7 dagen? Hieronder vindt u een selectie van de belangrijkste bekendmakingen. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen van de afgelopen 7 dagen voor de specifieke vergunning waar u naar zoekt.

> Omgevingsvergunningen

> APV-vergunningen

> Verkeersbesluiten

> Overige besluiten

> Meldingen

> Verordeningen en beleidsregels

Overzicht bekendmakingen

Klik op de kaart om de bekendmakingen over uw buurt te bekijken

Afbeelding kaart bekendmakingen "in uw buurt". Klik om bekendmakingen over uw buurt te zoeken via de website van overheid.nl