Bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Bekendmakingen van bijvoorbeeld bouwplannen, vergunningen en regels vindt u op overheid.nl.

Overheid.nl: Berichten over uw Buurt

Inwoners van Oldenzaal ontvangen maximaal 1 keer per week een e-mail van Overheid.nl met daarin bekendmakingen van de overheid. Het gaat om inwoners die 25 jaar en ouder zijn en die een e-mailadres hebben opgegeven in MijnOverheid. De bekendmakingen gaan over vergunningen, werkzaamheden en andere lokale aankondigingen die zich afspelen binnen een bepaalde straal van het woonadres van de ontvanger.

KOM

De KOM-pagina verschijnt iedere week in weekblad "De Glimlach". Hieronder vindt u de meest recente exemplaren. Oudere versies vindt u in eerdere edities van weekkrant De Glimlachexterne-link-icoon. Daarnaast is onze gepubliceerde informatie altijd terug te vinden in ons webarchiefexterne-link-icoon op de website. 

Berichten over uw buurt

U kunt op overheid.nl ook zoeken in een postcodegebied of u abonneren voor de e-mailserviceexterne-link-icoon. Zo mist u geen bekendmaking meer in uw postcodegebied en weet u precies wat er speelt in uw wijk of buurt.