Herontwikkeling Jacob Catsstraat en Bernard van Meursstraat

Zorgorganisatie Aveleijn, WBO Wonen en de gemeente Oldenzaal werken samen aan de herontwikkeling van de Bernard van Meursstraat en de Jacob Catsstraat. Dit plan is opgesteld in het verlengde van de wijkvisie de Thij (2008), waarin de herontwikkeling van dit gebied is aangeduid.

Wat gaat er gebeuren?

Aan de Jacob Catsstraat en de Bernard van Meursstraat komen nieuwe woningen. Het gaat om een woongebouw met 24 wooneenheden voor cliënten van zorgorganisatie Aveleijn en 18 huurwoningen voor WBO Wonen (6 patiowoningen en 2 bouwblokken met elk 6 eengezinswoningen). 

Wat is de stand van zaken?

De woningen van de WBO zijn opgeleverd. De parkeerplaatsen en de stoep zijn ook klaar in het openbare gedeelte aan de buitenzijde van de nieuwe woningen. 

Het middelste gebouw, van Aveleijn, is nog in aanbouw. De oplevering is naar verwachting in maart 2024. Daarna beginnen de werkzaamheden aan het straatwerk en de beplanting.

Meer informatie en contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Huub Reerink, projectleider van de gemeente Oldenzaal. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0541) 58 81 76 of via e-mailadres h.reerink@oldenzaal.nl .

Heeft u vragen over de praktische uitvoering van dit project, dan kunt u contact opnemen met projectleider Maik Koopman. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06  31 00 33 35 of via e-mailadres maik@buro-twin.nl