Inschrijving kavels

U kunt zich online inschrijven voor een kavel.

Beschrijving

We geven in de komende jaren op verschillende plekken gemeentelijke bouwkavels uit. Als u in aanmerking wilt komen voor een bouwkavel, dan moet u ingeschreven staan. Pas als u bent ingeschreven kunt u deelnemen aan de kaveluitgifte.

Wilt u een nieuwbouwwoning uit een project, dan kunt het beste contact opnemen met de verkoopmakelaar.

Aanvragen

U kunt zich online inschrijvenexterne-link-icoon voor een kavel. Het college van burgemeester en wethouders stelde de toewijzings- en verkoopprocedure vast.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij deze online aanvraag of melding?  Elke donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur is er in de bibliotheek Oldenzaal een spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid. De collega’s van de bieb helpen u graag! U kunt ook terecht bij de formulierenservice bij Impuls of op het stadhuis.

Kosten

De kosten van het inschrijven voor een bouwkavel zijn € 113,45. Als u zich inschrijft via het digitale inschrijfformulier, komt u vanzelf in de betaalomgeving (Ideal). Na de betaling rondt u de inschrijving af. U staat dan geregistreerd en wij bevestigen dit schriftelijk. Nadat u 5 jaar ingeschreven staat, betaalt u elk jaar administratiekosten van € 22,69. Hiervoor ontvangt u een rekening.

Voorwaarden

Onderaan deze pagina vindt u de regels over de bouwgrond voor woningen. 

Contact

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op via wonen@oldenzaal.nl of telefoon (0541) 58 81 11.

Downloads