traffic iconNieuwe haltes de Thij

Nieuwe busroute

Vanaf 10 december rijdt vervoerder Arriva in Twente met nieuwe elektrische bussen. Lijn 60 krijgt een nieuwe route tussen station Oldenzaal, De Thij en Enschede. Reizigers die in De Thij instappen, zijn daardoor een kwartier sneller in Enschede. Lijn 60 gaat rijden via de Hengelosestraat en de Weerseloseweg (langs Twente Airport).

Nieuwe haltes

De bussen rijden vanaf 10 december niet meer in één richting door De Thij, maar in beide richtingen. Dit betekent dat er aan beide kanten van de straat een halte nodig is. In november leggen we nieuwe bushaltes aan. Ook verwijderen we bushaltes. Houd daarom rekening met de werkzaamheden en pas uw snelheid aan.

Dienstregeling vanaf 10 december

Vanaf 10 december kunt u gebruik maken van de nieuwe dienstregeling. Hiermee reist u sneller en gemakkelijker naar Enschede. Lijn 60 gaat dan ook ’s avonds en in het weekend rijden tussen station Oldenzaal, De Thij en Enschede. Ook kunt u blijven reizen naar station Oldenzaal. Elke rit van lijn 60 sluit aan op de trein naar Hengelo.

Meer informatie

Op onze website vindt u een kaart waarop alle nieuwe en te verwijderen haltes staan aangegeven, deze is te vinden in de bijlage hieronder. Hier vindt u het verkeersbesluit voor het plaatsen en opheffen van de bushaltes. Het verkeersbesluit is aangekondigd in de KOM (te vinden in weekkrant de Glimlach en op onze website). Bent u het niet eens met de aanleg of verwijdering van een bushalte, dan kunt u formeel bezwaar maken tegen het verkeersbesluit.