Werkzaamheden Lyceumstraat

Binnenkort voeren wij rioolwerkzaamheden uit in de Lyceumstraat. We leggen een hemelwaterriool aan, om het water tijdens hevige regenval beter te kunnen bergen en af te voeren. Zo verkleinen we de kans op wateroverlast.

Wat gaat er gebeuren

We leggen een hemelwaterriool aan in de tuin van het Twents Carmel College en van de Woningbouwvereniging WBO. Dit stukje riool verbindt het hemelwaterriool van het gebied Industriestraat en Carmelstraat/Sparstraat met de Titus Brandsmastraat. Het hemelwater wordt nu nog afgevoerd via de gemengde riolering. Na de werkzaamheden wordt het hemelwater afgevoerd naar de groene berging langs de Ossenmaatstraat.

We gaan de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • We leggen betonnen rioolbuizen en -putten aan.
  • We leggen drainage aan om de grondwaterdruk te verminderen.
  • We verwijderen het groen en leggen dit na de rioolwerkzaamheden opnieuw aan.

Een tekening met daarop een overzicht van de werkzaamheden vindt u onderaan deze pagina.

Wat betekent dit voor mij

De Lyceumstraat blijft tijdens de werkzaamheden open. De werkzaamheden gebeuren alleen in de tuinen van het Twents Carmel College en van de WBO. Wij verwachten daarom geen overlast voor het verkeer. Het kan voorkomen dat een vrachtwagen aan het lossen is in de straat en auto’s er even niet langs kunnen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Wat is de planning

Begin juli beginnen we met de werkzaamheden. Dat hebben we in overleg met het Twents Carmel College gepland, want juli/augustus is een rustige periode voor de school. Timmerhuis Groep uit Vriezenveen gaat voor ons de werkzaamheden uitvoeren. Voordat de werkzaamheden beginnen, krijgen omwonenden een brief met meer informatie. 

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Maik Koopman. U bereikt hem via telefoonnummer 06 31 00 33 35 of stuur een e-mail naar info@oldenzaal.nl